Apple Arcade Oyunu "Exit the Gungeon" Konsollara ve PC'ye Geliyor

08.01.2020 00:59 Özgür Eroğlu

 
 
Geliştiriciliğini Dodge Roll Games'in yaptığı, Enter the Gungeon'ın spin-off'u olan Exit the Gungeon, 2019 yılında Apple Arcade için yayınlanmıştı. geliştiricinin duyurusuna göre oyun, 2020'nin ilk aylarında konsollara ve PC'ye gelecek. 
 
Ayrıca geliştirici firma Enter the Gungeon'ın PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux cihazlarda toplamda 3 milyon kopya sattığını açıkladı. 
 
Devolver imzalı “Exit the Gungeon”da oyuncular, tehlike seviyesi gittikçe artan engeller ve rakiplerle karşılaştıkları, çökmeye devam eden bir zindandan kaçmaya çalışıyorlar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Exit the Gungeon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dodge Roll Dağıtıcısı: Dodge Roll Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler