Apple Arcade Oyunu Rayman Mini'den Fragman Paylaşıldı

17.09.2019 00:00 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl duyurulan, bu yıl Apple etkinliğinde detayları belli olan Apple'ın aylık abonelik oyun sisteminin oyunlarından biri olan Rayman Mini'den fragman paylaşıldı. Apple Arcade'e gelecek olan 100 farklı oyundan en çok merak edilenlerinden birisi olan Rayman Mini, daha önce diğer platformlardaki oyunlarıyla beğeni toplamıştı.
 
Ubisoft'un yapımcılığını yaptığı Rayman Mini'de 48 farklı görev, bosslar, kilitli kıyafetler olacak. Ayrıca oyunda Rayman, Barbara ve Globox karakterleri oynanabilir olacak. Yıl içerisinde farklı içerikler ve sürprizlerle oyunu zenginleştireceklerine dair yapımcı firma söz verdi.
 
Rayman Mini, Apple Arcade'in çıkışıyla birlikte erişebilir olacak yani 19 Eylül. Oynayabileceğiniz platformlar ise; iPhone, iPad, Apple TV ve Mac. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apple Arcade Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 17 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler