Apple Slash 30 Temmuz'da Switch'e Geliyor

27.07.2021 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Ratalakia Games ve Agelvik, bu hafta Switch'e aksiyon oyunu Apple Slash'ın geleceğini duyurdu. Oyun 30 Temmuz'da dijital olarak yayınlanacak.
 
Oyun hakkında
 
Uçsuz bucaksız bataklıklarda gizemli ve büyüleyici yaratıkların istilasını püskürt. Kılıcını kullanarak düşmanlarına tanrısal bir güçle saldır ve yakın dövüşlerin yaşandığı çatışmaları tecrübe et.

Yaratıcı bir şekilde tasarlanmış savaşla dolu bir maceraya atıldığın Apple Slash’da kudretli bir elma şövalyesi olarak oynuyorsun ve güçlü kılıçlarını kullanıyorsun. Yenilikçi saldırı mekaniğine sahip dönen kılıcını kullanarak bir savurmayla birden fazla beceriyi birleştir. Güçlü saldırılar gerçekleştirme amacın ile etrafı keşfettikçe bataklığa dağılmış çeşitli becerileri bulup birleştireceksin. 
 
Özellikler:
* Efsanevi kılıçlı savaşlar
* Büyüleyici yaratıklarla dost ol
* Güçlü ve yıkıcı beceriler kazan
* Uçsuz bucaksız bataklıkta özgürce dolaş
* Unutulmaz karşılaşmalar ve mücadeleler 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 28 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler