Apple Store'da Bedava: 6 Gameloft Oyunu

28.12.2011 14:57 Ersin Kılıç


     Yüzbinlerce oyun ve uygulamanın yer aldığı Apple Store'da dönem dönem indirimler ve bedava olan uygulamalar yer alıyor. Yılbaşı döneminin gelmesi ile birlikte bu indirim ve bedava oyunların sayısı da arttı. Bedava olan yeni oyunlar ise sistemi en çok kullanan firmalardan biri olan Gameloft'tan geliyor.
 
     Firma Let's Golf 3, Brother in Arms 2: Global Front, GT: Racing Motor Academy, Fishing Kings Free, Green Farm 2 ve NFL Pro 2012 gibi oyunlarını kısa bir süre için bedava olarak oyun severlere sundu. Bunun dışında Order & Chaos© Online'ın Cash paketleri de indirimli olarak sunulmuş. Ayrıca yarından itibaren firmanın birkaç oyunu daha bedava olarak Apple Store'da yer alacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 9 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 9 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler