Apple Store'da Bedava: Mirror's Edge

Apple Store'da Çin'de mi gözüküyoruz?
06.01.2011 01:02 Ersin Kılıç


     DICE imzasını taşıyan Mirror's Edge şüphesiz bu nesilin en farklı oyunlarından bir tanesiydi. Faith adlı karakteri yönlendirdiğimiz oyunda sürekli bir kovalamaca, dolayısı ile heyecanlı bir oynanışın içerisindeydik. Daha sonra iPhone, iPod Touch ve iPad versiyonu da çıkan Mirror's Edge'nin işte bu versiyonları şu an Apple Store'da bedava.
 
     Normalde 4.99$ fiyat etiketi ile satılan oyunu geçici bir süreliğine bedava olarak indirebilirsiniz. İşin ilginç olan yönü ise oyunun bedava olması tüm ülkeleri kapsamıyor. Başta Amerika olmak üzere oyun Avusturalya, Yeni Zellanda ve Avrupa'nın bazı ülkelerinde ücretsiz.
 
     Ülkemizden de oyunu şu an için bedava olarak indirebilirsiniz. Buna rağmen benim denememde bir dil problemi yaşadığımı ve oyunun Çince versiyonunun yüklendiğini de belirteyim. Oyunda çok fazla diyalog ve yazı olmadığını da düşünürsek nede olsa bedava diyoruz :)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mirror's Edge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Mobile Dağıtıcısı: EA Mobile Tür: FPS Çıkış Tarihi: Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler