Araba Parçalama , Super SF 4 ile Geri Dönüyor!

04.11.2009 15:25 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic



Capcom
, ekstra karakterler içereceğini ve 2010 ilkbaharında piyasaya sürüleceğini açıkladığı Super Street Fighter 4 ile serinin hayranlarına nostaljik dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

Famitsu'nun yeni sayısıyla birlikte Street Fighter 2'de yer alan Araba Parçalama ve Fıçı Kırma Bonus Bölümleri'nin Super Street Fighter 4 ile birlikte geri döneceği ortaya çıkarken  , oyunun online kısmında  klanların kapışmasına izin veren 2 kişilik ve 4 kişilik takım modlarının bulunacağı da açıklandı.

Bilindiği gibi Super Street Fighter 4'te 3'ü açıklanmış durumda olan ( T. Hawk  ,  Dee Jay ve  Juri ) toplam 8 yeni karakter bulunacak.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 30 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler