Arabalar 2'nin İlk Videosu Yayınlandı

Şimşek McQueen dışında diğer karakterlerde oyunda yer alıyor.
05.05.2011 16:48 Ersin Kılıç


     Cars yani arabalar filmi Pixar Stüdyoları ve Disney'in oldukça popüler hale gelen filimlerinden birisiydi. önümüzdeki Ağustos ayında ise Arabalar 2 sinemalarda boy gösterecek. Tabi aynı ismi taşıyan oyunu da PC ve konsollarımız ile evlerimize konuk olacak.
 
     Filmi ile paralel bir işleyişe sahip olsa da farklı görevler ve aynı ekranda dört kişiye kadar yarış desteğine sahip olan Arabalar 2'nin oyunu için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Oldukça esprili bir yapıya sahip olacağı belli olan Arabalar 2'nin bu ilk videosunda Mater karakteri adeta şov yapmış.
 
     Haziran ayında çıkışını yapacak ve ülkemizde Türkçe olarak rafları süsleyecek olan oyunun BSC'ye özel olarak yayınlanan bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cars 2: The Video Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Disney Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler