Aral, Gaming İstanbul'da

Bu organizasyon için Türkiye'de ilk diyebiliriz.
01.02.2016 14:16 bolumsonucanavari.com BSC

  
     4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek Gaming İstanbul'a, temsil ettiği tüm markalarla katılmaya hazırlanan Aral, yediden yetmişe tüm katılımcılara eğlenceli saatler yaşatmak için hazırlanıyor. 

     FIFA 16, PES 2016, Guitar Hero Live, Just Dance, COD ve daha onlarca oyunu deneyimleyebileceğiniz Aral standında ayrıca bir de özel bir sürpriz bulunmakta. Fuar katılımcılarına çıkışından ve diğer herkesten önce Far Cry Primal'ı oynama fırsatı sunulacak. 

     Diğer yandan 4-6 Şubat tarihleri arasında PES Ligi İstanbul Bölge Finallerine de ev sahipliği yapacak. Teknosa Aral işbirliği ile yapılan bu turnuvaya kayıt yaptırmak için Aral standını ziyaret edebilir ve 28 Mayıs'ta Milano'da yapılacak olan PES Dünya Finali için ilk adımı atabilirsiniz. Bölge Finallerinde dereceye giren katılımcılardan; birinciye 1500TL, ikinciye 1000TL ve üçüncüye 500TL'lik Teknosa hediye çeki verilecek. 

     Turnuva ile ilgili daha fazla bilgiye pesleague.turkeygamesfestival.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry Primal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Dk önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 23 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 24 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler