Araştırma: Dark Souls Yetişkinlere Göre

Dark Souls'ta düşmanları öldürmenin keyfine diyecek yok
16.11.2011 11:07 Alkan Adakaner

     İnsanın sabrının sınırlarını zorlayan, ölüm korkusu nedeniyle her an tetikte olduğumuz ve bazen tabanları yağlayarak düşmanlardan kaçtığımız Dark Souls ile ilgili yayıncı Namco Bandai ilgi çekici bir araştırma yaptı.
 
     20-35 yaş arasındaki 102 kişiye sorularak yapılan araştırmada "Dark Souls'un yetişkinlerin sadece oynayabileceği bir oyun olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusu soruldu. Araştırmaya katılanların %77'si bu soruya "Evet" yanıtı verirken, %23 ise "Hayır" yanıtını verdi.
 
    Diğer taraftan oyunculara Dark Souls ile ilgili görüşlerini aktarmaları da istendi. En çok öne çıkan görüşler ise şöyle:
 
* Famicom (Nes) dönemi oyuncularının katlanamayacağı bir oyun
* Oyunun en çekici yönlerinden birisi rahatlayamamak. Aniden ölüp başa dönebilirsiniz.
* Oyunda kesintisiz hareket ve çok sayıda kestirme var. Haritalar arası yoılculuk yaparken stress yapmayacaksınız (stress'ten kasıt uzun yolculuğun sıkıntısı) 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 1 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 2 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 3 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 3 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler