Araştırma: Steam'den Satın Aldığımız Oyunların %22'sini Oynamıyoruz

28.03.2014 21:41 Samet Konuksal


    Bazen Steam'de öyle indirimler oluyor ki, hiç oynamayacağımız ve hatta dikkatimizi çekmeyen oyunları bile satın alıyoruz. Hollandalı bir site tarafından yapılan araştırma, Steam üyelikleri üzerinden, indirimlerin diğer tarafını bizlere anlatıyor.
 
    Sitenin yayınladığı rapora göre Steam oyuncuları, satın aldıkları oyunların %22.2'sine elini bile sürmüyor. Satın alınan oyunların %77.8'i oynanırken, aldığımız oyunların %29.6'sını bitirdiğimiz belirtiliyor.
 
    Bu konuda BioShock: Infinite, en yüksek oranlara sahip oyun olarak karşımıza çıkıyor. Hikayesiyle büyüleyen BioShock oyununu satın alan kişilerin %89.5'i oyunu oynamış, %52.6'sı ise bitirmiş görünüyor. En az oynanan ünlü oyun serileri arasında ise Dead Island karşımıza çıkıyor. Dead Island: Riptide'ı satın alan kişilerin %51.8'inin, oyunu hiç oynamadığı söylenmekte.
 
    Konuyla ilgili daha birçok ilginç istatistiğe buradan ulaşabilirsiniz. Kendi istatistiklerinize bakmak isterseniz de bu siteyi kullanabilirsiniz. Sahip olduğum oyunların %40'ını hiç oynamamış görünüyorum. Ah indirimler ahh!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler