Arcade Paradise için Rags to Riches Fragmanı Yayınlandı

06.10.2021 10:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Nosebleed Interactive, Arcade Paradise'ı önceden planladığı 2021 çıkış tarihinden 2022 baharına erteledi ve oyun için "Rags to Riches" adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
90'lar atmosferinin hâkim olduğu retro atari macera oyunu Arcade Paradise'a hoş geldin. Aile çamaşırhanesinin anahtarını alan Ashley ile oynayacaksın. Geçimini sağlamak için giysiler yıkamak yerine çamaşırhaneyi en iyi atari salonuna dönüştürmeye karar veriyorsun. Otuz yıllık oyun geçmişinden ilham alan atari salonunda yer almak üzere 35 oyun arasından seçim yap, tüm oyunlar oynanabilir ve yüksek puanlar kaydedilebilir. Babanın bir adım önünde ol, gelirleri yöneterek yatırım yap ve kendine ait Arcade Paradise'ı oluştur!

Arcade Paradise, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler