Arcade Yarış Oyunu Slipstream, PlayStation, Xbox ve Switch Konsollarına Geldi

08.04.2022 17:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ansdor, OutRun'dan ilham alan arcade yarış oyunu Slipstream'i PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürdüğünü duyurdu. Oyun ilk olarak 2018 yılında PC için çıkış yaptı.
 
Slipstream, 80’lerin sonu ve 90’ların başındaki görsellerden, müziklerden, oyunlardan ve arabalardan ilham alan bir yarış oyunudur. Bu oyun, özgün retro hissiyatı ve benzersiz grafikleriyle oyuncuların -gerçekten de- geçmişe dönmesini sağlayan özel bir oyun motoruyla geliştirilmiştir.
 
Synth pop ve jaz fusion esintileri taşıyan müzikler, şehirlerin, çöllerin, ormanların, dağların ve kumsalların bulunduğu, dünyanın dört bir yanından egzotik konumda atmosferi hissetmeni sağlıyor. Drift, geri sarma ve slipstream mekanikleri, oynanışa derinlik ekliyor ve ortaya zorlayıcı ve heyecan verici bir deneyim çıkıyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/732810/Slipstream/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 52 Dk önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 3 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler