Arena of Valor: Yeni Çağ ve Honor of Kings’in İkiz Kardeşleri Buluşuyor

12.11.2021 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yıllarca farklı evrenlerde yer alan ikiz kardeşler ilk kez Arena of Valor: Yeni Çağ’da bir araya geliyor. Çin’in en popüler mobil oyunu Honor of Kings’in ünlü karakteri Sun Shangxiang, Arena of Valor: Yeni Çağ’da yer alan ikizi Violet’e kostüm olarak ekleniyor.
 
Yeni Türkçe ismi, özel Türkiye sunucusu, yerel kostüm ve etkinliklerle Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Arena of Valor: Yeni Çağ, en çok indirilen mobil oyunlar listesinde kısa sürede üst sıralarda yer almayı başardı. 100’den fazla seçilebilir kahramanıyla oynanabilen mobil MOBA oyunu, yeni işbirlikleri ile karakterlerini zenginleştirmeye devam ediyor.
 
 
 
İki kardeş buluşuyor, evrenler birleşiyor

Hem Arena of Valor’ın hem de Honor of Kings’in yapımcısı olan TiMi Studios, her iki oyunda yer alan ikiz kardeşleri nihayet bir araya getiriyor. Arena of Valor: Yeni Çağ’a bugün eklenen yeni Diyar Muhafızı kostümü ile oyunun önemli kahramanlarından Violet, Honor of Kings’te yer alan ikiz kardeşi Sun Shangxiang’a dönüşüyor. Çin’in en büyük oyunu olan Honor of Kings, günlük 100 milyon aktif oyuncu sayısıyla dünyanın en çok oynanan ve en çok kazanan oyunlarından biri.
 
 
TiMi Studios tarafından geliştirilen ve Tencent Games tarafından yayınlanan Arena of Valor: Yeni Çağ’ı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Arena of Valor: Yeni Çağ Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Dağıtıcısı: Tencent Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler