Arkane, Redfall'un Xbox Series konsollarında 30 FPS çalışacağını açıkladı

13.04.2023 20:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Arkane Studios, takım tabanlı nişancı aksiyon oyunu Redfall'un konsollarda 30F FPS'te çalışacağını açıkladı. Twitter üzerinden bir gönderi aracılığıyla açıklanan bu gelişmeyle beraber oyunun Xbox Series X'te 4K 30 FPS'de Xbox Series S'de ise 1440p 30 FPS'te oynanabileceği ortaya çıktı.
 
60 FPS modu başka bir güncelleme ile eklenecek
 
 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Xbox Series konsollarında 30 FPS çalışacak. 60 FPS Performans modu ise oyuna daha sonraki bir tarihte güncelleme ile dahil olacak.
 
2 Mayıs'ta biz oyun severlere sunulacak olan Redfall'un geçtiğimiz Şubat ayında SSS sayfası üzerinden tek oyunculu oynansa bile internet bağlantısı gerektireceği ortaya çıktı. Dolayısıyla oyunun hiçbir modunu internet bağlantınız olmadan oynayamayacaksınız.
 
Ekip odaklı vampir temalı nişancı aksiyon Redfall, 2 Mayıs'ta Microsoft Store üzerinden Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler