Arkane Studios'un Eski Yönetmenleri Wolfeye Studios'u Kurdu

20.11.2019 18:07 Gazali Çetinkaya

 
Dishonored ve Prey oyunlarının geliştiricisi Arkane Studios'un eski başkanı ve kreatif direktörü Raphael Colantonio ile eski baş yapımcısı Julien Roby; Wolfeye Studios adlı bağımsız oyun stüdyosunu kurduklarını duyurdu.

Stüdyonun ilk projesi 13 Aralık'ta düzenlenecek The Game Awards 2019 etkinliğinde duyurulacak. Projeye ait teaser görsel yukarıda.
 
Wolfeye Studios "oyuncuların zengin simüle edilmiş dünyalarda kendi maceralarını yaşayabilecekleri, verilen kararların ve eylemlerin oynanışa etki edeceği" oyunlar oluşturmayı amaçlıyor.
 
Raphael Colantonio stüdyonun kuruluşu ile ilgili olarak "Biraz ara verdikten ve çeşitli video oyun geliştiricilerine danışmanlık yaptıktan sonra yeni bir maceraya atılmaya hazırım. AAA oyun pazarında riske pek yer yok ve bundan dolayı yenilik fikri pek tercih edilmiyor. Bir oyun tasarımcısı olarak, yeni fikirler ve yaklaşımlar denemek istiyorum ve bağımsız oyunlar bunu yapmak için en iyi alan diye düşünüyorum." dedi.
 
Stüdyonun resmi websitesini wolfeye-studios.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler