Arkham Asylum PhysX Efekti Farklılıkları

Konsol versiyonu ile bile göz dolduran Arkham Asylum, PhysX efekti ile birlikte yarın PC için piyasaya çıkacak.
14.09.2009 20:45 Ersin Kılıç

Konsol versiyonları ile büyük beğeni toplayan ve yarın da PC için PhysX efektleri ile resmi olarak raflardaki yerini alacak olan Batman : Arkham Asylum için yeni detaylar ortaya çıktı.
 
İlk haber oyunun geçtiğimiz günlerde duyurulan bedava içeriği ile ilgili. 17 Eylül'de her üç platform için de indirilebilir olarak sunulacak olan içeriğin adı Insane Night Map Pack olarak açıklandı. 
 
Diğer haber ise oyunun PC versiyonunun ertelenmesine neden olan PhysX efektleri ile ilgili. NVidia'nın PhysX efektlerinin oyuna nasıl bir etki ettiğini ortaya koymak adına Pcgames'in Almanya ayağı, efektli ve efektsiz olmak üzere oyunun ekran görüntülerinde karşılaştıma yapmış.
 
Bu karşılaştırma görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler