Arkham Asylum, Yeni Detaylar ve Video

Arkham Aylum en iyi Batman oyunu olacak gibi gözüküyor.
15.08.2009 00:44 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan demosu ile beklentileri karşılayabilecek bir oyun olduğunu kanıtlayan Batman : Arkham Asylum için yeni bir video yayınlandı.
 
Yayınlanan bu videoda oyun boyunca bize yardımcı olacak silah ve eşyalarımız tanıtılmış ;
 
Batarang : ismini bumerangtan alan Batarang, Batman'in en bilinen silahlarından birisi. Hedeflediğiniz her objeyi vurması garanti olan bu silah en büyük yardımcılarımızdan.
 
Explosive Jell : Adından da anlaşıldığı gibi patlayıcı bir madde barındıran bu silahımızı genellikle gizli yerlere geçişlerde, duvarları patlatmak için kullanacak olsakta bu patlama ile düşmanlarımıza da zarar verebileceğiz.
 
Grapnel Gun :  Bu silahın farklı özelliklerinden yararlanarak düşmanlarımızı da egale edebileceğiz. Mesela uzakta olan bir düşmanı hedef alıp bu araç sayesinde onu aşağıya doğru çekebileceğiz. Veya büyük bir duvara saplayarak kas gücümüz ile o duvarı çekip düşmanlarımızın kafasına inmesini sağlayabileceğiz.
 
Line Launcher :  Batman'in yüksek çıkıntılara çıkmasını sağlayan bu araç oyun boyunca en fazla kullanacağımız araçlarımızdan birisi.
 
Bu ana silahlar dışında oyunda bir çok teknolojik aletin yardımından da faydalanacağız. Mesela thermal dürbün'da bu araçlardan birisi.
 
Ps3 ve Xbox360 için 25 Ağustos'ta çıkacak olan oyun PC için ise 18 Eylülde raflardaki yerini alacak.
 
Yayınlanan yeni videoyu izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler