Arkham Asylum'un Fiyatı Ne Olacak?

Diğer oyunlara göre oldukça ucuza piyasaya çıkacak oyunun fiyatını görenler Bruce Wayne, Amazon'u satın almış esprisini yapmaya başladılar.
05.08.2009 13:45 Ersin Kılıç

Şüphesiz bu ayın en büyük hiti olan ve aldığı ilk notlar ile kalitesinden şüphe duymadığımız Batman : Arkham Asylum'un fiyatı ne kadar olacak?
 
Amazon bugün merakla beklenen oyunun fiyatını açıkladı. Normalde 52.99 dolar olan oyunun fiyatı girdiğiniz indirim kuponu sayesinde 48 dolara kadar düşüyor. Tabi bu sadece konsol versiyonu için. Oyunun PC versiyonu ise çok daha ucuza 40 dolara satışa sunulacak.
 
7 Ağustos'ta demosu çıkacak olan oyunun çıkış tarihi ise 28 Ağustos olarak belirtilmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler