Arkham Horror: Mother's Embrace PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

22.10.2020 01:46 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Asmodee Digital ve geliştirici Luckyhammers, Arkham Horror: Mother's Embrace'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu.

Arkham Horror: Mother's Embrace, Arkham Horror masa oyununu temel alıyor. Oynanış olarak keşif, soruşturma ve sıra tabanlı savaş unsurlarını birleştirecek ve H.P. Lovecraft'ın Cthulhu Mitosu evreninde geçecek.

Yıl 1926 ve bir astronomi profesörü cinayete kurban giderek konağında ölü olarak bulunuyor. Arkham Horror evreninden her biri benzersiz yeteneklere sahip en ikonik 12 karakteri arasından seçim yapacak ve bu gizemli ölümün arkasındaki sırları ortaya çıkarmak için bir araştırma ekibi kuracaksınız.

2021'de $19.99 / €19.99 fiyattan çıkacak.

Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Arkham Horror: Mother's Embrace Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Luckyhammers Dağıtıcısı: Asmodee Digital Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler