ArmA 3 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Gerçek hayatta da var olan bir Akdeniz adasında geçecek olan oyun, realistik coğrafik verilerden yararlanarak oluşturuluyor.
21.05.2011 11:15 Feyyaz Ustaer


   Bohemia Interactive tarafından geliştirilen ArmA 3'ün sistem gereksinimleri açıklandı. Çıkış tarihi ile ilgili ise ufak bir bilgi var.

   Geçtiğimiz günlerde oyunun 9 ekran görüntüsü yayınlanmıştı. Her geçen gün farklı bir bilginin sunulduğu oyunun, 2012 yazında piyasada olması planlanıyor. Muhtemelen E3 2012 sonrası oyun piyasaya sürülecek.

   Tüm bunların yanı sıra az önce de belirttiğim gibi oyunun sistem gereksinimleri açıklandı. Gereksinimler şu şekilde:
 
     OS – Windows 7 / Vista
     CPU – Intel Core i5 veya AMD Athlon Phenom X4 veya daha hızlı
     GPU – Nvidia Geforce GTX 260 veya ATI Radeon HD 5770, shader Model 3 and 896 MB VRAM, veya daha hızlı
     RAM – 2 GB
     HDD – 15 GB free space
     DVD – Dual Layer compatible
     DirectX® – 10
 
    Ekran görüntüleri demişken; 19 Mayıs tarihinde yayınlanan 9 ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca oyun ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, oyunun künye sayfasına göz atmanızı tavsiye ederiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler