ArmA 3'ün 100 KM2'lik Yeni Haritasına Yakından Bakın

01.08.2015 00:17 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz E3 festivalinde Bohemia Interactive, ArmA III için yeni bir eklenti paketi duyurmuştu. Oyuna 100 km2 genişliğinde Tanoa adlı yeni bir tropik alan ekleyecek bu eklenti paketi için yeni bir geliştirici günlüğü paylaşıldı.
 
       Yayınlanan bu videoda geliştirici ekip adanın tarihi ve içerdiği mekanlar hakkında konuşuyor. Belirtilene göre sanayi ve askeri yapılanma bakımından zengin olan bu adanın en dikkat çekecek ögesi adadaki devasa volkanik dağ olacak. Oyuna gelecek bu yeni alanda merkezi büyük bir ada bulunurken bu adanın etrafında pek çok küçük adalar yer alacak. Bohemia Interactive geliştiricileri bu adayı tasarlarken bir başka tropik alan Fiji adalarını referans almış.
 
      Tanoa eklenti paketi 2016'nın ilk çeyreğinde ArmA III oyuncularına sunulacak. Bu eklenti paketiyle birlikte oyuna yeni özellikler ekleyen ücretsiz bir güncelleme gelecek. Bu güncellemenin dikkat çeken özelliği ise 3D editor. Bahsettiğimiz yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler