Arma 2'nin Zombi Modu Yarım Milyona Koşuyor

09.07.2012 11:59 Gökhan Yılmaz

 
     Bağımsız oyunlar festivali Rezzed'de Arma 2 yapımcısı şu açıklamalarda bulundu: "Şu an 420.000'lik bir satış rakamımız var. Bu yarın 430.000 olur. Şu an 22.000 online oyuncuya kadar ulaşan bir doluluk oranımız bulunmakta ki bu sayılar bizim hiç alışkın olmadığımız derecede yüksek. Normalde veri yapılarımız 100 kişiyi idare edecek şekilde 2 sunucu desteğiyle çalışır şekilde tasarlanmıştı fakat şu an 1000 adet sunucumuz var ve 24 saat içerisinde 110.000 kullanıcı giriş yapıyor. Day Z modu oyunu orijinal versiyonundan daha çok sattırdı."
 
     Day Z, Arma 3 ve önceki oyunun yapımcılarından Dean Hall'ın geliştirdiği bir açık dünya zombi moduydu. Oyuncuların bu denli gerçekçi ve açık bir dünyada zombilere karşı arkadaşlarıyla hayatta kalmaya çalışması fikri iyi tuttu diyebiliriz. Kim bilir belki Arma 3'te yeni bir zombi modu bulunabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 2 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler