Arma 3'ten Işık Gösterisi

Abartılardan kaçınılmış olması oyunun daha zarif görünmesini sağlamış.
29.05.2012 12:04 Gökhan Yılmaz

 
     Taktik, simülasyon ve savaş konularında gerçekçiliği hedefleyen ve bunu da her çıkarttığı oyun ile başaran Bohemia Interactive yeni oyunundan kesitler sunmaya devam ediyor. Bu seferki konumuz ışıklandırma ve Arma 3'te bizleri bu konuda nelerin beklediğiyle ilgili ufak bilgilendirmeler sunuluyor.
 
     Arma 3'ün sahip olduğu açık dünya oynanışıyla birlikte oyunculara aynı zamanda gece / gündüz devinimi sunuluyor ve bu da senaryoyla birlikte katılacağınız görevleri etkileyebiliyor. Zira gündüz katılmanız gereken bir görevi bekletirseniz hava karardığında yapmak çok daha zor olabilir, özellikle de gerekli ekipmanları almadığınız takdirde.
 
     Gece / gündüz değişiminden sonra dinamik ışıklandırmaların da önceki oyuna göre geliştirildiği gösteriliyor. Araçların farlarına karşıdan ve yandan bakarken fark edeceğiniz ayrım yapımcıların iyi iş çıkarttığını ortaya koyuyor. Bir gece sahnesinde gördüğünüz yıldızlar, bulutlar, aracın ışıkları, namludan çıkan alevler ve daha pek çok detay kendimizi yalnız başımıza o arazide hissetmemizi sağlıyor.
 
     Su altı ışıklandırmaları ve sahneleri diğerleri kadar etkileyici değil malesef fakat E3'te yapılacak sunumlar bu fikrimizi değiştirmeye yardımcı olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler