Arma III'ün Helicopters DLC'si Piyasadaki Yerini Aldı

04.11.2014 23:50 Tayfun Kumaş

 
    Bohemia Interactive, ArmA III'ün ikinci DLC paketi olan Helicopters'ı gün içerisinde yayınladı. Bu DLC paketiyle birlikte oyuna CH-67 Huron ve Mi-290 Taru adında iki farklı helikopter ekleniyor. Bununla birlikte helikopterler için farkı Skin'ler de DLC'de yer alıyor.
 
    Bu güncellemeyle birlikte yeni başarımlar da oyuna eklendi. Ayrıca helikopter kullanmanızı öğretecek yeni antreman bölümlerine sahip modlar ve görevler de DLC'ye dahildir. .

    DLC'nin tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. Son olarak DLC'yi Steam'den 34.99 TL'ye satın alabilirsiniz. DLC'nin Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler