Armature Studio Yeni Eleman Arıyor

03.05.2010 09:16 Alkan Adakaner


 
     Nintendo'ya bağlı Retro Studios'un bazı önemli elemanlarının kurduğu Armature Studio, 2008 yılında kurulmuştu. Metroid Prime gibi herkesin hayran olduğu bir oyunun yapımcıları arasındaysanız doğal olarak da dikkat çekersiniz.
 
    2008 yılında Armature, EA ile bir anlaşma yaptığını ve gelecekteki projelerini bu firmanın yayınlayacağını açıklamıştı. Bugün ise durum değişmiş olabilir.
 
    Firmanın iş ilanında henüz duyurulmamış bir yayıncı için duyurulmamış bir proje üzerinde çalışmak için mühendisler, tasarımcılar, animatörler ve görsel efekt artistlerinin arandığı açıklanmış. Bu da firmanın EA ile olan anlaşması iptal mi edildi sorusunu akla getiriyor.
 
   Herşeye rağmen Armature'u yeni bir proje üzerine çalışırken görmek güzel. Bu arada iş ilanını değerendirmek isteyenlerin Teksas eyaletinin başkenti Austin'e taşınmaları şart.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler