Army Corps of Hell Tanıdık Bir İsmin Projesi

Cehennemde ordunuzla birlikte iblisleri yok edin
20.09.2011 20:35 Alkan Adakaner


      Army Corps of Hell'in ilk videosunu gördüğümüzde Pikmin'in cehennemde geçen versiyonu demiştik. Gerçekten de oyun farklı bir ortamda geçmesi dışında Pikmin'i andırıyordu. Şimdi bunun nedeni anlaşıldı.

    Pikmin'in yazarı Motoi Okamoto'nun Army Corps of Hell'in yaratıcısı olduğu ortaya çıktı. Nintendo'dan ayrıldıktan sonra kendi stüdyosu Entersphere'i kuran Okamoto'nun firmasının ilk perakende oyunu bu olacak.

     Bakalım Pikmin'in son derece eğlenceli oynanış dinamiklerini Army Corps of Hell'de görebilecek miyiz? Bu konuda çok fazla da umutlanmamak gerek, çünkü Pikmin projesinde Shigeru Miyamoto da vardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Army Corps of Hell Platformlar: VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler