Army of Two: The Devil's Cartel Duyuruldu!

02.08.2012 19:16 Samet Konuksal


   Oyun dünyasının beğenilen serilerinden olup da uzun süredir sessiz kalan Army of Two, yeni oyunuyla geliyor. EA ve Visceral, Army of Two: The Devil's Cartel'i duyurdu.
 
    Yapılan duyuruyla verilen ilk bilgilere göre yeni Army of Two oyunu, ölümcül Meksika sokaklarında geçecek. Uyuşturucu savaşının ortasında kendini bulan Alpha ile Bravo'yu yöneteceğimiz co-op odaklı oyunda yolsuzluk ve hilelerle de mücadele edeceğiz.
 
    Duyuruyla birlikte oyun adına herhangi bir resim veya görüntü paylaşılmadı. Fakat bilgilere göre Army of Two: The Devil's Cartel, DICE'in Frostbite 2 grafik motorunu kullanacak. Mart 2013 çıkışı verilen oyun, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Army of Two: The Devil's Cartel Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler