Artifact Adventure Gaiden DX PC İçin Duyuruldu

17.07.2019 09:34 Nursema Emre

 
Playism tarafından yayımlanan ve Bluffman Games tarafından geliştirilen Artifact Adventure Gaiden DX'in PC portu duyuruldu.
 
8 bitlik bir açık dünya oyunu olan Artifact Adventure, Windows PC için Steam ve Playism aracılığıyla 31 Temmuz'da geliyor.  
 

 
Tamamen yeni ve orijinal, ayrıca nostaljik! Tamamen 8 bit olan bir açık dünya RPG'si! Kuzey Amerika Nintendo, Game Boy'un piyasaya sürülmesinin 30. yıldönümü kutluyor ve Nintendo Switch'te büyük bir başarıya imza atan Artifact Adventure Gaiden DX'i 31 Temmuz'da PC oyuncularıyla buluşturuyor.  
 
Japon indie oyun geliştiricisi Bluffman tarafından tasarlanan bu kez de PC oyuncularının gönlünü fethetmeye geliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Artifact Adventure Gaiden DX Platformlar: PC Geliştirici: Bluffman Games Dağıtıcısı: Playism Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler