Artık Wii U'lar Arasında Dosya Transferi Yapabileceksiniz

22.07.2014 10:11 Tunahan Başol


     Çıkan oyunlarla git gide daha da iyi bir hal almaya başlayan Wii U için yayınlanan yeni sistem güncellemesi, Wii U'lar arasında dosya transferi yapmanıza imkan tanıyor.
 
     Nintendo Network ID'niz sayesinde yapabileceğiniz bu işlemle birlikte tüm bilgilerinizi, oyunlarınızı ve kayıt dosyalarınızı yeni Wii U'ya aktarabileceksiniz. Ancak bunu evinizdeki ikinci bir Wii U'ya yapabileceğinizi düşünmeyin. Çünkü bu işlem yapılırken, bilgilerin alındığı Wii U formatlanıyor ve ilk günkü haline geri dönüyor. Yani bu işlemi Basic sürümden Deluxe sürüme geçerken kullanmanız daha mantıklı görünüyor. Oyunları tekrar indirmek zorunda olmamak ve kayıtlarınızın da gitmiyor oluşu büyük kolaylık.
 
     Bu işlem hakkında detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret etmeniz yeterli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler