Ashen 9 Aralık'ta PS4, Switch, Steam ve GOG'a Geliyor

26.08.2019 19:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Aurora44, Ashen'ın 9 Aralık'ta PlayStation 4, Switch, Steam ve GOG için çıkış yapacağını duyurdu.

Aksiyon rol yapma oyunu ilk olarak Aralık 2018'de Xbox One ve Epic Games Store için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ashen, sert dövüş ve pasif çok oyunculu oynanışa yönelik bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Güneşsiz dünyada gezinin ve açık düzlükleri veya en karanlık zindanları keşfetmek için diğer oyuncularla takım olun. Yerleşiminizi büyütmek için anlamlı ilişkiler kurun ve insanlıktan geri kalanlar için yeni bir yuva kurun.

Zorlu ve aç bir dünyada hayatta kalmanın en iyi yolunu bulmak için sevdiğiniz oyun tarzını, dayanıklılık yönetimini, ekipman seçimlerini ve dövüş stratejilerinizi keşfedin. Ashen'ın dünyasında hiçbir şeyin garantisi yok, nasıl ve nelerin uğruna hayatta kalacağınızı bulmak size kalmış.
 
Karanlığı Birlikte Keşfedin
Diğer oyuncularla karşılaşın ve en derin zindanları keşfetmek için birlikte çalışın. Birlikte şansınız olabilir.
 
Güneşsiz Dünyayı Keşfedin
Açık alanlarda dolanan diğer oyuncuları bulun ve dünyanın zorluklarını birlikte alt edin. Yerleşiminizi büyütmek için anlamlı ilişkiler kurun veya karanlığa karşı yalnız savaşın.
 
Güçlü Yaratıklarla Karşılaşın
İnsanlıktan geri kalanların yalnız devlerle birlikte gezindiği benzersiz güzellikteki bu güneşsiz dünyayı keşfedin.
 
Hayatta Kalmak İçin Dövüşün
Saldırılarınızı planlayın; dikkatsizce saldırırsanız yorgun düşersiniz ve kolay bir av olursunuz. En küçük yaratığın bile öldürücü bir potansiyeli vardır.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 26 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler