Ashes of Creation Oyunu Unreal Engine 5'e Geçiş Yapıyor

26.12.2021 12:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Intrepid Studios, çevrimiçi rol yapma oyunu Ashes of Creation'ı Unreal Engine 4'ten Unreal Engine 5'e taşıyacağını duyurdu. Duyurunun yanı sıra geçişi ortaya koyan yeni bir video yayınladı. Yaratıcı yönetmen Steven Sharif'in içerisinde yer aldığı video, UE5'te bulunan bazı yeni özellikleri ortaya koyuyor. Ayrıca UE5 ile oluşturulan kış ortamı sergileniyor.
 
Intrepid Studios bu geçişin uzun vadede çok daha verimli olacağını ve oyuncular açısından da sevileceğini bildirdi.
 
Ashes of Creation, MMORPG deneyimine benzersiz bir bakış. Dünya yapısı dinamiktir ve eylemlerinize tepki verecek şekilde inşa edilmiştir. Verra dünyasını şekillendirirken şehirler yükselecek ve düşecek.
 
Verra'nın her yerinde, devasa savaşları deneyimleme, destansı ticaret kervanlarına katılma ve enfes eşyalar yapmak için değerli bileşenler toplama fırsatına sahipsiniz.   
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 16 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler