Assasin's Creed: Syndicate Uzun Bir Oynanış Videosuyla Duyuruldu (Türkçe Altyazılı)

12.05.2015 20:58 Ömür Gencer

       
      Pek çok oyuncunun yakından takip ettiği yeni Assassin's Creed oyunu Ubisoft'un düzenlediği canlı yayınla nihayet duyuruldu. Assassin's Creed: Syndicate adını alacak bu yeni yapımda daha önce ortaya çıkan söylentilerin de ileri sürdüğü gibi Victoria Devri Londra'sında geçecek ve Jacob Frye ve ikiz kız kardeşi Evie'ye odaklanacak.
 
        1868 yılında geçen oyunda Londra, Tapınakçıların kontrolündeki çeteler şehrin yedi bölgesine hükmetmekteler. Bu bölgeleri ele geçirmek de Jacop ve Evie olarak bizlere düşüyor. Sosyal sınıflar arasındaki çatışma Assassin's Creed: Syndicate'in temelini oluşturacak. 

        Assassin's Creed: Syndicate'da tren ve at arabası gibi taşıtları kullanabileceğiz. Örneğin oyun boyunca yoldan geçen at arabalarını çalabilir ve dilediğinizce şehirde sürebilirsiniz. Bunun yanında at arabalarını saklanmak veya düşmanlarınızın üzerinden geçmek için de kullanabilirsiniz. 

        Oyunun dövüş mekaniğine baktığımızda bu sistemin elden geçirildiğini görüyoruz. Jacop'ın yeni silahları ve hareketleri sayesinde oyunun dövüş mekanikleri daha hızlı bir hal alıyor. Jacop'ın gizli bıçağının üzerinde hedefine halüsinasyon gördüren bir çeşit ok bulunuyor. Bu okun saplandığı düşmanlar birbirlerine saldırmaya başlıyorlar. Bunun yanında kullanacağımız eşyalar arasında çatıdan çatıya atlamamızı sağlayacak zip-line yer alıyor.
 
        Daha önce ortaya çıkan söylentilerin aksine Jacop'ın kardeşi Evie ile oynayacağımıza dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. 
 
      Assassin's Creed: Syndicate; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 23 Ekim'de çıkışını yapacak. Oyun için yayınlanan duyuru ve dokuz dakikalık oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 66 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 50 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler