Assassin's Creed 3 Eylül'de PSN Plus için Ücretsiz

20.08.2013 21:14 Alkan Adakaner


     Sony'nin Gamescom fuarında Playstation Plus üyelerine de bir sürpriz yapıldı. Assassin's Creed III Eylül ayında Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Sony muhtemelen diğer Ubisoft oyunları için de ileride benzer sürprizler yapabilir.
 
      Assassin's Creed III'ün PS3 sürümünün Metacritic ortalamasının 85 olduğunu belirtelim. Sony yetkilileri Metacritic ortalaması 85 ve üstü olan oyunları seçmeye özen gösterdiklerini söylüyorlar. Bu durum oyuncuların hoşuna gidecektir.
 
     Bu arada Playstation 4 kullanıcıları 14 günlük Ps Plus deneme sürümüne sahip olacaklarmış. Bu kişiler Drive Club'ın Ps Plus sürümünü ve Housemarque'nin Resogun adlı oyununu deneyebilecekler.

     Ayrıca eğer yarından itibaren Playstation Plus'a giriş yaparsanız Sony 90 günlük üyeliği ücretsiz olacak sunacak. Sony PS Plus konusunda oldukça esnek davranıyor.
 
    Düzeltme: Sony, 20 Eylül'e kadar 1 yıllık PSN Plus üyeliği alacaklara 3 ay ücretsiz PSN Plus üyeliği verecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler