Assassin's Creed 3, Far Cry 4 Yönetmeni Ubisoft'tan Ayrıldı

08.04.2017 20:39 Gazali Çetinkaya

 
 
   Oyun yönetmeni Alex Hutchinson twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile birlikte 7 yıl çalıştığı şirket Ubisoft'tan ayrıldığını duyurdu.
 
"7 yıldan sonra Ubisoft'tan ayrıldım. Far Cry ve Assassins ile elde ettiğimiz her şeyden son derece gurur duyuyorum ancak yeni bir şeyler yaratacak olmamdan dolayı da çok heyecanlıyım." 
 
   Alex Hutchinson bundan sonra eski EA, Warner Bros. yapımcısı Reid Schneider ve "diğer bazı harika insanlar" ile birlikte beraber kurdukları stüdyo Typhoon Studios'ta çalışacak. 
 
   Typhoon Studios websitesi ise açılmış durumda ancak sitede pek bir bilgi bulunmuyor sadece işe alım kısmı mevcut ve firma şu anda teknik, çevre sanatçısı ve gameplay programcısı arıyor. Siteyi buradan ziyaret edebilirsiniz. 
 
   Avustralya doğumlu oyun yönetmeni ve tasarımcısı Alex Hutchinson daha öncesinde Ubisoft'ta Assassin's Creed 3 ve Far Cry 4 gibi projelerde çalıştı. Ubisoft'tan önce ise Electronic Arts ve Maxis ekibinde Spore, The Sims 2 ve Army of Two: The 40th Day gibi projelerde çalışmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler