Assassin's Creed 3 Yüklü Tır Çalındı

Assassin's Creed'te Ubisoft da hırsızlık yaptırıyordu
22.11.2012 09:34 Alkan Adakaner


     Oyunlarla yüklü tırların çalındığına daha önce de tanık olmuştuk. Bu defaki kurban ise Assassin's Creed 3 oldu. Ubisoft'un ünlü oyununun PC sürümünün yüklü olduğu bir tır hırsızlar tarafından çalındı.
 
    Assassin's Creed 3 yüklü tırın Benelüks ülkelerine (Hollanda, Belçika ve Lüksemburg) sevkiyat yaptığı açıklandı. Anlaşılan tırın içinde bir hayli oyun vardı. Buna rağmen Ubisoft önlemini alarak korsan oyunları engelleyecek.
 
    Oyunların barkod numaraları ve seri numaralarından yola çıkan Ubisoft, bu oyunların online fonksiyonlarını engellediği gibi bu numaraları perakende satış noktalarına bildirdi. Böylece hırsızların oyunları satması engellenmeye çalışılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler