Assassin's Creed 3 İçin Memnuniyet Anketi

01.12.2012 14:50 Samet Konuksal


    Assassin's Creed serisinin bu seneki çıkan oyunu Assassin's Creed 3, seriye yakışır bir çizgide karşımıza çıkmıştı. Oyunun yapımcı ve yayıncısı Ubisoft, Assassin's Creed 3 için memnuniyet anketi yapmaya başladı.
 
    Serinin oyuncuları arasından seçilen bazı isimlere yollanan ankette, "Bu oyun önümüzdeki sene çıksaydı, bir sonraki Assassin's Creed oyunu adıyla satın alır mıydınız?" sorusu yer alıyor. Ayrıca bu ankette Ubisoft, bazı yeni özellikleri listeleyip bu ankete katılan oyunculara özellikleri oylamasını istemiş. Bu özellikler arasında görebildiğimiz kadarıyla, senaryo sırasında aniden oyunumuzu co-op moduna açabilmemiz yer alıyor.
 
    Son olarak bu ankette, Assassin's Creed 3 oyuncularından verilen bazı oyunları oylamaları isteniyor. Sitelerde yayınlanan görüntülere göre bu oyunlardan birisi PS3'e çıkan Uncharted 3: Drake's Deception.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler