Assassin's Creed 4 Duyuruldu!

07.02.2013 20:06 Talha Aynacı

 
   Ubisoft CEO'su Yves Guillemot bugün yaptığı finansal durum raporu açıklamasının hemen ardından Assassin's Creed serisinin yeni oyununu duyurdu. Yapılan duyuruya göre Assassin's Creed 4 (ya da başka bir isimle çıkabilir) Nisan 2014 tarihinden önce raflarda yer edecek.
 
   Yeni Assassin's Creed oyunuyla ilgili gelen en çarpıcı detaylar ise yeni bir suikastçı ile tanışacağımız ve hikayenin yeni bir zaman periyodunda geçeceği. Yani gelecek oyun Assassin's Creed III'ün yan senaryosu olmayacak.
 
   Ayrıca Yves Guillemot, Assassin's Creed III'ün tüm dünyada 12 milyon sattığını da notlarına ekledi.
 
   Yeni Assassin's Creed oyunu nerden geçsin isterdiniz? Seride hangi değişiklikler oyuna ilginizi duyuruya olan ilginizi arttırırdı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 107 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler