Assassin’s Creed: Birth of a New World, PC'ye Gelmiyor (Güncellendi)

12.09.2014 19:01 Tunahan Başol


      Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan, Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed Liberation HD ve Assassin’s Creed IV Black Flag oyunlarını tek pakette toplayan Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection ne yazık ki PC için çıkmayacak.
 
      Duyuruda PC'ye yer verilmesinin bir hata olduğunu belirten Ubisoft yetkilileri, paketin eski nesil konsollara özel olacağını söylüyor. Ekim ayı içerisinde oyuncularla buluşacak olan bu paketin yanı sıra, Assassin's Creed: Unity, 13 Kasım'da oyuncularla buluşacağını hatırlatalım.
 
Güncelleme: Kapak tasarımı bile yayınlanan bir oyunun PC'ye gelmemesi bizim kafamızda da soru işaretleri oluştururken, Ubisoft, oyunun PC versiyonunun yalnızca Amerika'da çıkmayacağını söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler