Assassin’s Creed Empire için Yeni Söylentiler

21.03.2017 19:43 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz gün Wog.ch adlı İsviçreli bir perakendecide listelenen Assassin’s Creed Empire için bu kez Polonyalı website Gry-Online (Çeviri The Ones Who Came Before) tarafından bir takım söylentiler paylaşıldı.
 
   Söylentiler şu şekilde:
 
- Assassin’s Creed Empire Antik Mısır'da geçecek ve oyun bir Prequel olarak karşımıza çıkacak.  (Prequel: Oyun, film veya dizilerde anlatılan olayların öncesini veya başlangıcını konu edinen ancak onlardan sonra oluşturulmuş bölüm veya bölümlere verilen addır.)
 
- Altair'in uzak bir atası olan eski bir köleyi kontrol edeceğiz. Bu karakterin cildi diğer Assassin’s Creed oyunlarındaki ana karakterlerin cildinden biraz daha koyu. 
 
- Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Empire'ın dünyası Assassin's Creed: Black Flag'in dünyasından üç kat daha büyük. 
 
   Asassin’s Creed: Empire İsviçreli perakendeci Wog.ch'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'de 2017 yılının dördüncü çeyreği için listelendi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler