Assassin's Creed Filmine Oscar Ödüllü İkinci Yıldız

14.02.2015 17:07 Samet Konuksal


    Assassin's Creed markasını beyaz perdeye uyarlayan Ubisoft'un bu konuda yönetmen olarak Justin Kurzel'le, başrol olarak da Michael Fassbender'le anlaştığını biliyoruz. Deadline'dan gelen yeni raporlara bakarsak filminin ikinci yıldızı belli oldu.
 
    Sitenin iç kaynaklardan aldığı bilgilere göre Oscar ödüllü Marion Cotillard, Assassin's Creed filminde rol almak için gerekli anlaşmaları yaptı. Aslına bakarsanız elimizde bulunan üç ismi de bu sene çıkacak olan Macbeth'te göreceğiz. Yani üçlüyü Assassin's Creed filminde görecek olmak pek de sürpriz olmaz.
 
    Marion Cotillard 2007 senesinde La Vie En Rose'daki rolüyle beraber Akademi Ödülü'nü almıştı. The Dark Knight Rises'da da karşımıza çıkan Cotillard, bu sene Two Days, One Night'taki rolüyle yine Oscar'a aday olan aktrislerden.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 27 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler