Assassin's Creed Filminin Çekimleri Haftaya Başlıyor & İlk Poster Yayınlandı

27.08.2015 18:26 Samet Konuksal

    Ubisoft'un uzun süreden beri planlamasını yaptığı Assassin's Creed filmi için artık her şey hazır. Bugün yayınlanan açıklamalarla beraber Assassin's Creed filminden yeni detaylar ve ilk poster paylaşıldı.
 
    Belirtilenlere göre filmin çekim süreci önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Filmin başrolünde Michael Fassbender, ana suikastçi Callum Lynch rolünde karşımıza çıkacak. Filmde oyun serisindeki dünyada bulunan farklı karakterlerle tanışacağız. 15. yüzyılda İspanya'da geçecek olan filmde Malta ve Londra'dan çekimler de yapılacak.
 
    Filmde Fassbender'ın haricinde Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams ve Ariana Labed'i de göreceğiz. Filmin yayınlanan ilk posterine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler