Assassin's Creed III, 40 Saat Uzunluğunda mı!?

27.10.2012 20:23 Talha Aynacı

 
   30 Ekim tarihinde PS3 ve Xbox 360, Kasım ayı içinde de PC ve Nintendo Wii U için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Assassin's Creed III'ün oynanış süresi hakkında bilgiler gelmeye başladı.
 
   Konu hakkında ilk bilgi Polonya menşei oyun sitesi CD-Action'dan. Site, oyunu alacakların son derece tatmin edici bir oynanış süresiyle karşılaşacaklarını belirtti. Ubisoft resmi forumlarından "1 Khasim 1" kullanıcı isimli üye, CD-Action'den edindiği bilgileri kullanıcılarla paylaştı:
 
"Dergiye göre Assassin's Creed III'ün ana senaryosu 20 saat uzunluğunda olacak. Buna ek olarak bitirmek istediğiniz yan görevler de 20 saati bulacak."
 
   Ubisoft tarihinin en çok ön sipariş edilen oyunu olan Assassin's Creed III bakalım 40 saat boyunca tazeliğini koruyabilen bir yapım olacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler