Assassin's Creed III Remastered Detaylandırıldı

11.10.2018 11:24 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed III Remastered ile gelecek iyileştirmeleri detaylandırdı.

Ubisoft'un resmi websitesinde SSS kısmında belirtilene göre, remaster daha yüksek çözünürlükte dokular, yeni karakter modelleri, ışıklandırma için yeni bir fizik tabanlı render sistemi, daha yoğun kalabalıklar, ortamlar, VFX ve 4K HDR desteği sunacak.

Ayrıca oynanış mekaniklerinde de geliştirildiği söyleniyor. Fakat bu geliştirmelerin ne olduğu tam olarak belirtilmemiş.
 
Bunların dışında tüm indirilebilir içerikler de remaster sürümde yer alacak. Bu içerikler Benedict Arnold görevleri, Hidden Secrets paketi ve Tyranny of King Washington bölümleri.  
 
Assassin's Creed III Remastered Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Assassin's Creed Odyssey'nin Gold sürümünü ya da Season Pass'ini satın alan kullanıcılara Assassin's Creed III ve Liberation Remastered ücretsiz olarak verilecek. Assassin's Creed III Remastered bağımsız olarak da satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler