Assassin's Creed III ve Mass Effect'in Animatörü Naughty Dog'a Geçti

06.05.2014 10:29 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi son dönemlerde The Last of Us ve Uncharted'ın geliştiricisi olan Naughty Dog'tan önemli isimler ayrılmıştı. Bu önemli isimlerin ayrılmasından sonra doğal olarak biraz tedirgin olmuştuk; çünkü Naughty Dog harika oyunlarla karşımıza çıkan bir firma.
 
   Neyse ki Naughty Dog kadrosunu önemli isimlerle dolduruyor. Daha önce Assassin's Creed III'ün animasyon yönetmenliğini ve Mass Effect 1-2'nin baş animatörlüğünü yapan Jonathan Cooper'ın Naughty Dog'a katıldığı açıklandı.
 
    Şu sıralar Playstation 4 için yeni bir Uncharted oyunu üzerinde çalışan Naughty Dog'a umarız kadrosunu kaliteli isimlerle doldurmaya devam eder; çünkü onların oyunları herkes tarafından büyük övgü topluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 9 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 32 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 1 Saat önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler