Assassin's Creed III'ün Multiplayer'ı Annecy'den

19.03.2012 13:52 Erkut Köse

 
   Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Assassin's Creed III'ün multiplayer modu ile ilgili bir detay, bugün Twitter aracılığıyla oyuncularla paylaşıldı.
 
   Önceki oyunlarının da gelişimi için çok stüdyolu çalışma biçimini benimseyen Ubisoft, yeni oyunun multiplayer modunun da Ubisoft Annecy stüdyosuna ait olduğunu açıkladı. Hatırlarsanız bu stüdyo daha önce de Assassin's Creed: Brotherhood oyununun çoklu oyuncu modu üzerinde çalışmıştı. Dolayısıyla bu modun emin ellerde olduğunu söylememiz mümkün.
 
   Multiplayer modunda ne gibi değişikliklerin yer alacağı oldukça merak konusu. Bu konuda detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler