Assassin's Creed II 14 Nisan'da Uplay'de Ücretsiz

11.04.2020 14:47 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed serisinin 2009 yılında piyasaya sunulan ve seride en çok sevilen oyunlardan biri olan Assassin's Creed II önümüzdeki hafta PC kullanıcıları için ücretsiz olacak.
 
14 Nisan'da oyunu Uplay üzerinden kütüphanenize ekleyebilecek ve oyuna kalıcı olarak sahip olabileceksiniz. Ücretsiz olduğunda indirme linkini paylaşacağız. 
 
15. yy İtalyasında geçen Assassin's Creed II'de Ezio Auditore da Firenze kendini yepyeni bir çağda, Rönesans'ta buluyor ve aile, ihanet ve komplo üçlüsünün içerisine düşüyor. Leonardo da Vinci'nin de yardımıyla Floransa'nın en güçlü aileleriyle yaşanacak bir mücadeleden Venedik kanallarına kadar sürecek olan hikayede, Ezio usta bir suikastçı olmanın inceliklerini öğreniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler