Assassin's Creed Identity, Avustralya ve Yeni Zelanda'da Sürpriz Bir Şekilde iOS Platformuna Çıktı

30.09.2014 21:40 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft'un mobil oyunlar geliştiren şirketi Blue Byte'ın geliştirdiği ve Ubisoft'un dağıtımını üstlendiği Assassin's Creed: Identity, sürpriz bir şekilde bazı bölgelerin AppStore mağazalarındaki yerini aldı.

    Şu an Avustralya ve Yeni Zelanda'daki AppStore mağazalarında yer alan Free to Play oyunu Assassin's Creed: Identity, ilerleyen aylarda tüm ülkelerdeki iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor. RPG türü unsurlarıyla ve mobildeki kaliteli grafikleriyle karşımıza çıkacak olan bu oyun, 3D türüyle Assassin's Creed II'den hatırladığımız İtalyan Rönesansında geçiyor. Bunun yanı sıra Kolezyum, Floransa ve döneminin diğer ünlü mekanları da bu oyunda yer alıyor.

    Assassin's Creed: Identity'deki Suikastçımız, 16 farklı görev tipi ile bizleri karşılıyor. Ayrıca oyunda, Unity'de karşımıza çıkacak bir şekilde karakter özelleştirmeleri de bulunuyor. Oyunun ilerleyen zamanlarda iOS'un ardından, Android ve Windows Phone'a çıkması bekleniyor.

    Oyunla ilgili olarak yayınlanan 20 dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Identity Platformlar: Mobil Geliştirici: Blue Byte Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler