Assassin's Creed Memories iOS Cihazlar için Duyuruldu

18.07.2014 01:00 Ömür Gencer


     Ubisoft, ünlü serisi Assasin's Creed için pek çok oyun geliştirdi. Bu seri için duyurulan son oyun Assassin's Creed Memories oluyor. Assassin's Creed Memories, iOS için geliştirilen bir strateji kart oyunu olacak.
 
     Yapımda değişik çağlar boyu kendi suikast ekibimizi kuracağız. Oyunda ünlü suikastçıları kullanabileceğimiz gibi kendi suikastçımızı da yaratabileceğiz. Topladığımız bu ekiple 20 kişiye kadar destek veren online maçlar yapabileceğiz. 
 
     Assassin's Creed Memories, Gree ve free-to-play oyun geliştiricisi PlayNext'in ortaklığıyla oyuncularla buluşacak. Ubisoft'un mobil oyun müdürü Jean-Michel Detoc, Assassin's Creed Memories hakkın oldukça heyecanlı olduğunu ve bu yapımın Assassin's Creed evreninin zenginliğini keşfetmemizi sağlayacağını belirtiyor.
 
      Assassin's Creed Memories iPhone, iPad ve iPod Touchiçin önümüzdeki günlerde bedava olarak çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Memories Platformlar: Mobil Geliştirici: PlayNext Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler