Assassin’s Creed: Origins Görseli Sızdırıldı

09.05.2017 18:56 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geçtiğimiz hafta E-spor ve oyun haberleri sunan websitesi WWG.com, kendi kaynaklarından öğrendiği bilgiler sonucu bu yıl çıkış yapacak Assassin’s Creed oyununun “Assassin’s Creed: Origins” olacağını belirtmişti ve bugün de “Assassin’s Creed: Origins”e ait olduğu tahmin edilen bir görsel sızdırıldı.
 
 
   WWG.com'un haberini hatırlayacak olursak “Assassin’s Creed: Origins” Eski Mısır'da geniş bir açık dünyada geçecek ve oyunda erkek ve kadın olmak üzere iki ana karakter bulunacak. Orijinal Assassin loncası etrafında döneceği belirtilen “Assassin’s Creed: Origins” ile birlikte deniz savaşları da geri gelecek, ayrıca oyuncuların Mısır'ın ötesine, hatta muhtemelen Yunanistan'a kadar seyahat etmesine imkan sunacak. 
 
   “Assassin’s Creed: Origins” oyununun bu E3'te tanıtılması ve bu sonbaharda çıkış yapması bekleniyor. 
 
   Ubisoft henüz “Assassin’s Creed: Origins” hakkındaki haberleri resmi olarak doğrulamadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 33 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler