Assassin's Creed: Rogue, Game Informer'ın Kapağıyla Resmiyet Kazandı: İlk Bilgiler ve Görüntüler

05.08.2014 18:29 Samet Konuksal

    Gün içerisinde sızıntısı yaşanan eski nesil Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed: Rogue, oyun dünyasının önemli dergilerinden Game Informer'ın kapağıyla birlikte resmiyet kazandı. Game Informer'ın yeni sayısının konukları, Assassin's Creed: Rogue ve Assassin's Creed: Unity olarak açıklandı.
 
    Derginin sitesinde Assassin's Creed: Rogue'dan ilk bilgiler de paylaşıldı. Belirtilenlere göre oyunda Shay Patrick Cormac isimli önceden suikastçi olan fakat sonrasında tapınakçılığı tercih eden ana karakteri yöneteceğiz. Assassin's Creed: Rogue, Black Flag'daki gibi gemi savaşlarını içerecek. Oyunda gemi savaşları olarak Kuzey Atlantik bölgesini göreceğiz. Assassin's Creed: Rogue, genel olarak New York'ta geçecek.
 
    Serinin eski nesil oyunu, Assassin's Creed IV: Black Flag ile Assassin's Creed III arasında Yedi Yıl Savaşları'nı konu alacak. Assassin's Creed: Rogue'un, bu iki oyun arasındaki senaryoyu daha ayrıntılı dolduracağı belirtiliyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi derginin yeni sayısının çıkışıyla gelecektir. Yayınlanan görsellere ve dergi kapağına aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Rogue Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler